Gość herosik Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 (edytowane) Witam od kilku tyg w mojej Astrze 1.7 80KM Z17DTL borykam się z problemem kontrolki Engine (samochód z kluczykiem) ,która zapala się w trakcie jazdy wtedy samochód przechodzi w tryb awaryjny max 3tys. obrotów muł i po kilku min kontrolka gaśnie i jak ręką odjął znów to samo auto. Samochód podłączyłem pod OP-com wyskoczyły mi następujące błędy: P0500 - Usterka sygnału prędkości pojazdu (74) - Nie występuje U2201 - Brak komunikacji magistrali CAN z EHU (Moduł multimedialny) (00) - Nie występuje próbowałem je skasować lecz bezskutecznie po prostu się nie da.Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na mój problem stad też postanowiłem prosić o pomoc użytkowników forum. Z góry dziękuję. Edytowane 25 Listopada 2012 przez herosik §4.4.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/57340-problem-z-kontrolk%C4%85-engine-w-trakcie-jazdy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi