Gość Velom Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Witam, mogę polecić serwis Barmot w Krasnem niedaleko Rzeszowa praktycznie na przeciwko Auchan. Byłem wymienić olej,zbieżność i wyważenie kół,filtry,kasowanie błędów.etc.Niefortunnie okazało się,że trzeba było wyjąć miskę bo korek był przekręcony ehh...Chłopaki załatwili wszystko jak należy nie wzieli wg mnie dużo bo w sumie ok 800pln. Bardzo fachowo i rzeczowo podeszli do sprawy.Kilku mechaników,ale jeden zajmuje się od początku do końca jednym autem. Fakt,że byłem od początku do końca przy całej wymienie/naprawie ale było warto.Osobiście wychodzę z założenia , że trzeba "warować jak pies przy budzie" Ogólnie polecam serwis.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/57347-barmot-rzesz%C3%B3w-krasne/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi