Gość Anonymous Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Witajcie, Może naiwne pytanie, ale po godzinnym poszukiwaniu nie znalazłem odpowiedzi . Mam Vectrę B Combi i natknąłem się na dziwny problem. We wszystkich poprzednich samochodach lampka do czytania znajdująca się w podsufitce miała przełącznik umożliwiający ustawienie w pozycji ciągłego świecenia. A Vectra mnie zaskoczyła. Żadnego przełącznika i światło gaśnie po kilku/kilkunastu sekundach po wyjęciu kluczyka. Czy to norma czy może jest gdzieś ukryty przełącznik? A może mam jakąś usterkę? Z góry dzięki za odpowiedź Krzysiek   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość huri_khan Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Pociągnij przełącznik od świateł do siebie.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzECHO Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Czy to norma czy może jest gdzieś ukryty przełącznik?Polowa uzytkownikow Opli nie wie jak ja wlaczyc Zrob tak jak radzi huri_khan, zadziala   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 dokladne jak koledzy pisza tylko z czuciem bo ja wyrwalem u siebie zaczep ha ha ha ha   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość huri_khan Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 dokladne jak koledzy pisza tylko z czuciem bo ja wyrwalem u siebie zaczep ha ha ha haA co ty Pudzianowski jesteś   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 powiedzmy ze czasem brak mi delikatnosci:)   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kokos Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 urba, a jesli ci nie odpowiada takie wlnczanie zawsze mozesz zamienic zwykla lampke nataka z VB lub kadetta gsi z przelacznikami podejda ,tylko kwestia podpiecia kabelka i zrobienia mostka w lampce i po sprawie.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 dzięki serdeczne, będę testował, nie wiem czy dobrze zrozumiałem - włącznik światła pociągnąć do siebie tak żeby świeciły się pozycyjne? - na 12 i do siebie?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Hehe nie dokładnie poprostu pociagnij ja do siebie niezleznie od pozycji:)w kazdej mozesz:)przyznam sie ze sam miałem z tym mały problem:)   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiaczek410 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Nie... w kazdej pozycji wlacznika swiatel zewnetrznych pociagnac do siebie... Cos jak ogrzewanie tylnej szyby w Astrze F (nie wiem czy w Viki jest tak samo)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi