Gość lucky luke Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Witam. Drodzy Koledzy i Koleżanki mam kolejny problem. Mianowice pojawił mi się wyciek na silniku i prawdopodobnie spod chłodniczki oleju. Moglibyście mi dac jakiś namiar na rysunek technologiczny czy coś podobnego z którego mogę sprawdzić np. jak to wygląda? Ppdczas telefoncznej rozmowy z ASO poinformowali mnie, że jest jakiś komplec 3 uszczelek w to miejsce i chcę to sprawdzić żeby tez nie zbankrutować. Jest wogóle mozliwośc dostanie się przez internet do jakichś takich rysunków? Wczesniej miałem Alfe Romeo i w interneve mozna ładnie zobaczyć sporo schematów technicznych. Był bym wdzięczny za podanie jakiegoś linku. Pozdrawiam.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/59303-wyciek-spod-ch%C5%82odniczki-oleju/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi