Gość v6clio Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 TEMAT ZAKONCZONY:D wlasnie wrocilem od mojego magika mechaniora facet jest jest obeznany w temacie az milo,moja przyczyna trybu awaryjnego TWARDY NON STOP, ZAWIESZENIA IDS PLUS (i symbol wykrzyknika i amortyzatora na tablicy wskaznikow byl-sparcialy naderwany kabelek(nie mam pojecia jak on sie sam tak zalatwil?!) od czujnika lewa strona przod amortyzatora na szczescie amortyzatory cale nie poca sie reszta rowniez w porzadku kostki przewody czujniki i modul CDC... co mnie bardzo cieszy, wymienilem na nowy zmostkowane, koszulka termokurczliwa, tasma izolacyjna, pancerzyk i wszystko gra!!! pojazd po wymianie przewodzika wrocil w normalny tryb komfort,po nacisnieciu przycisku SPORT utwardza sie a nie zostaje caly czas jak bylo wczesniej:( blad sam zniknal a ja jestem zadowolony jak malo kto. .MILEGO WIECZORA P.S jakies piwko normalnie dzis strzele ;D ponizej winowajca i sprawca ... LINKI TO ZDJEC: file:///C:/Users/SANCHO/Desktop/IMAG0568.jpg file:///C:/Users/SANCHO/Desktop/IMAG0567.jpg file:///C:/Users/SANCHO/Desktop/IMAG0569.jpg   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/59528-lampka-kontrolna-awari-ukladu-cdc-lub-trybu-sportowegosymbol-wykrzyknik-i-amortyzator/page/2/#findComment-481085 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi