Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

potrzebuję spryskiwacze do reflektorów do Astry F '95.

Jeżeli ktoś wie gdzie można takia nabyć to proszę o namiary, wszelkie aukcje, szroty również mile widziane.

Dzięki z góry

Mario

https://forum.opel24.com/topic/6208-spryskiwacze-refelektor%C3%B3w-do-astry-f-gdzie-mo%C5%BCna-kupi%C4%87/

Oryginalnych spryskiwaczy reflektorów do astry f raczej nie dostaniesz bo z tego co sie orientuję to nie były takie cuda montowane. Jeśli tak bardzo chcesz je miec to będziesz musiał podpasowac je od innego auta

Oryginalnych spryskiwaczy reflektorów do astry f raczej nie dostaniesz bo z tego co sie orientuję to nie były takie cuda montowane. Jeśli tak bardzo chcesz je miec to będziesz musiał podpasowac je od innego auta

Mylisz się kolego ja miałem Astrę F i były oryginalne spryskiwacze reflektorów.

To zwracam honor może były jakieś lepsze wersje, niestety ja mam doczynienia tylko z tymi zwykłymi taczkami gdzie na wyposażeniu jest wspomaganie tylko :lol:

tu sa do sintry

http://cgi.ebay.de/OpelOriginal-Scheinwerferreinigung-Duesen_W0QQitemZ330188793172QQihZ014QQcategoryZ61940QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

moze podpasujesz

z f oryginalow nigdzie nie widzialem

Właśnie, że mam oryginalne spryskiwacze do Astry, ale jeden jest pęknięty i płyn ucieka, dlatego potrzebuję wymienić i pytam o namiary na jakieś aukcje, sklepy itd.

• 1 miesiąc temu...
Gość Anonymous

Aby nie zakładać nowego tematu podpinam się tu. Potrzebuje spryskiwaczy reflektorów, ale do Astry II- wie ktoś może gdzie coś takiego dostanę? Z góry dzięki za pomoc.

• 6 miesięcy temu...

sorki ze odsweizam stary temat

ale kupilem se reflekotry FK angel eyes i pomylsalem o dolozeniu spryskiwaczy reflektorow

z tego co przkopalem na allegro i ebayu to znalezienie oryginalengo zestawu graniczy z cudem

tak wiec mam prosba do tych co maja takie cos w F - jak wyglada pompka, jaki tam jest zbiornik (czy to jest ten sam i w nim tylko dodatkowa pomoka - czy inny) i jak wygladaje de dysze - czy sa na sztywno w zderzaku czy tak jak w omesi na przyklad wysuwaja sie pod cisnieniem

aha no i wlacznik - jak by ktos mogl powiedziec gdzie on jest w oryginale i jak wylgada

myslalem juz nad zaadoptowaniem ukladu z omegi razem ze zbiorniczkiem (mam juz nawet jeden na oku - ale pozostaje problem elektryki wtedy)