Gość marcinBG Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Witam forumowiczów. Poszukuję pomocy merytorycznej. Mianowicie jestem posiadaczem Astry G (II) 1,4 16 V Hatchback w Gazie. Auto sprawowało się doskonale aż do niedawna. Niekiedy przy ruszaniu i przy niektórych zmianach biegów słychać spod maski krótkie piszczenie. Od razu mówię to mało prawdopodobne by to był pasek wieloklinowy. Pisk jest krótki i wyrazisty. W trakcie zazwyczaj się auto dodatkowo ksztusi. Nie ma reguły niekiedy przez miesiąc nie robi tak ani razu a niekiedy co światła. Ręce mi opadają już skończyły mi się pomysły co to może być. A mechanicy to najchętniej wymienialiby auto w kawałkach kasując co chwila. Proszę o podpowiedź może ktoś miał podobny przypadek.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/62976-piski-spod-maski/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi