Gość Gawlak Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 to nie szkola zeby pisac z wielkiej litery wiec mi tu z takimi bzdurami nie startuj nie robie nic zlosliwie staram sie zrozumiec problem jaki wedlug siebie masz a wedlug mnie nie masz nie potrafisz opisac dokladnie dobicia poza stwierdzeniem ze w plecach czujesz sory ale to chyba wiekszoscia dostepnych aut na rynku poczujesz jak wjedziesz w wielka wyrwe w jezdni albo zjedzisz z impetem z albo pod kraweznik jak oczekujesz pomocy to przynajmniej okreslaj problem dokladniej jestem tutaj od 2006 Ty od 2010 wiec jakie kiedys ?? nie bede banowal bez przyczyny nie chcesz to tu sie nie loguj proste temat zamykam bo i tak nie dojdziesz do sedna z takim podejsciem jakie masz chcesz tanio i dobrze tak sie nie da albo tanio albo dobrze jedz do ASO moze tam sa madrzejsi   Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/64012-amortyzatory-i-spr%C4%99%C5%BCyny-jakie/page/4/#findComment-504594 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi