Gość Olaola1 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 No właśnie .. szalony pomysł.. wsadzić zegary Digitale z kadeta do Sintry. Od strony technicznej to jakos problem nie będzie, martwi mnie inna kwestia.... Prędkościomierz. Otóż w Kadecie impuls idzie ze skrzyni biegów, w Sintrze jest zczytywany z koła. Jak to rozwiązać? Domyślam się iż musi być "coś" co przetłumaczy zegarom inny impuls.. jakieś pomysły?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 To zadanie dla ambitnych elektroników. Tu punkt zaczepienia http://www.stefan-weigert.de/ po lewej stronie Projekte kliknij odnośnik S2000 Tachoswap   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 A ja mam nadzieję, że porzucisz ten pomysł. Zegary typu Digital to jeden z najgorszych wynalazków jakie montowano w samochodach. Brzydkie, nieczytelne, zero elegancji i stylu.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Olaola1 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Myślę że kwestia gustu... mam Kadeta GSI i jakoś mi nie przeszkadzają... zresztą "dobrze oświetlone", uważałam ze raczej dodają autu uroku. A że został mi jeden komplecik w piwnicy to tak sobie pomyślałam czemu nie?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość silvo44 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Brzydkie, nieczytelne, zero elegancji i stylu. No co Ty ?? Na te czasy to był kosmos !! Mnie się kadetowe digitale podobają, a jeździłem kadetem z analogiem i byłem w szoku, gdy wsiadłem przypadkiem do takiego "innego".. Nawet adaptowali je do Asterek F..   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrajny Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 jeżdżąc kiedyś maluszkiem to jak wsiadłem do GSI to kolega mnie wygonić nie dał rady zegary kosmos były   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Na te czasy to był kosmos !! Pewnie tak było. Ale nie zmienia to faktu iż jest to brzydkie i "się mi nie podoba" Zdaje się, że niektóre Fiaty Tipo tez miały taki wynalazek.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrajny Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Kadety gsi, Tipo, Passaty B3 i B4 i chyba Fiat Croma ... ale to rzadziutkie egzemplarze .....   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi