Gość koni2305 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Zastanawiam się nad kupnem CB. Kiedyś miałem Midlanda Alan 100plus do tego antena nieznanego producenta 1,5m na magnes. Działało to we wszystkich autach w których jeździłem Combo 1,3 Combo 1,7 Vivaro 1,9 Vivaro 2,0 Movano 2,5. Jedyne auto w którym były zakłócenia to Transit 2,2 z 2008r. Nigdy tego zestawu nie stroiłem! Kupiłem teraz nowe Vivaro zastanawiam się też nad nowym CB nad modelem COBRA 29LX (radyjko wyszło na 50 lecie firmy). Z racji tego że jest dość duże nie wiem gdzie to montować- doradźcie coś! Jeszcze jedno ma ktoś może zamontowaną antenę wewnętrzną wiem że Sirio takie wypuszczało że montuje się wewnątrz pod tapicerką i jej nie widać. Może ktoś ma. Bardzo proszę o opinie jak to działa czy warto to wkładać.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/64712-cb-do-vivaro-gdzie-montowa%C4%87-antena-wewn%C4%99trzna/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi