Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous

Obrazek

łacze 64 ale tam nie masz co tykac

zajmij sie ta wiazką te 5 przewodów 4 ciekie jasno szare i gróbszy szary są tam łaczone zaizolowane tasma z materiału i to gnije spokojnie znajdziesz w tej kupie przewodów :lol:

Dzięki za pomoc,jestem nowy ale po przeczytaniu twojego post doszedłem do tego z tymi kablami jak po sznurku!!

To było to!!działa idealnie teraz!!

Dzięki

• 11 miesięcy temu...
Gość wiedzmaak

Czytam czytam i szkoda, że kolega nie napisał czy to zrobił ł :beer:. Mam identyczny problem brak oświetlenia w bagażniku i kabinie.

Sprawdzałem to masa pojawia mi się na lampce po otwarciu drzwi i po wyciągnięciu pokrętła ze świateł. Tak samo w bagażniku. Mam mase po otwarciu klapy. Brakuje mi plusa :shock: Czy ktoś się spotkał z tym że coś się dzieje w tym złączu 64 pinowym?

Gość Anonymous

cześć. to ja kiedyś napisałem ten temat. powiem Ci kolego że nie naprawiłem wtedy tego. teraz znowu z tym walczę (niejako zmuszony przez inną sytuację-zwarcie gdzieś mam).

masy mam przy suficie i w bagażniku a jutro sprawdzę w którym miejscu plusa mi wcieło.

mam schematy chociaż muszę się wczytać w oznaczenia elementów żeby wiedzieć gdzie są które złącza. na schemacie wygląda to b.prosto, więc mam nadzieje że jutro coś powstanie.

pozdrawiam

przypomniałem sobie że wtedy niezrobiłem tego bo przy którymś skręcaniu progu coś źle złożyłem i zgubiłem światła postojowe. dlatego niechciałem wtedy już więcej szukać.

• 3 lata później...

Też mam ten problem. Przestało mi działać oświetlenie kabiny nad lusterkiem w Astrze F. Wymieniłem żarówkę, dalej nie działa. Włącznikiem do świateł też nie działa. Oświetlenie bagażnika jest ok. Rozebrałem deskę pod progiem kierowcy, ale nie wiem co dalej zrobić i czego szukać.

Załączam kilka zdjęc: http://img257.imagevenue.com/galshow.php?gal=gallery_1365686156575_401lo&format=show .

Proszę o pomoc.

Edytowane przez Adam2003