Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kam2128

no widżę że naprawa sterownika zaczyna się od 350zł w poniedziałek chyba będę wiedział dokładnie ile to ma kosztować dam znać

Witam po krótkiej przerwie mam możliwość kupna komputera od znajomego (gwarancja rozruchowa) tylko bez immo może orientuje się ktoś czy zadziała to jak go podłącze w miejsce tamtego taki sam tylko bez imo bo nie wiem czy brać go czy nie

Witam niestety nie pasuje wejście bo jest od omegi teraz muszę kupić kompa takiego samego jak mój i zaprowadzić do elektronika i mi przerobi imo

• 3 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności