Gość Kasztan20 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witam, od jakiegoś czasu po prawej stronie z przodu słyszę wyraźnie coś w rodzaju "pstrykania". Dzwięk nie metaliczny, wyraźnie słychać że po prostu jakiś "dzyndzelek" drga monotonnie podczas jazdy, jak dodaje gazu to przestaje (jakby silniejszy podmuch wiatru w czasie dodawania gazu naprężał tą część i wtedy nie drga), a jak puszczam gaz to momentalnie zaczyna drgać i słychac pstrykanie. Po prostu jestem na 100% pewny że tak właśnie jest, że jakaś lużna część po prostu drga na wietrze. Bylem u mechanika i powiedział że to przez zbyt małą ilość oleju, i dolał mi trochę, jednak to nadal słychać. Strasznie mnie to irytuje, może ktos z Was miał podobny problem. Pozdrawiam   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/66518-pstrykanie-prawy-prz%C3%B3d/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi