Gość pbhel Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Byłem dzis na kompie i wykrylo bład Nr-1002 zawór dawkujący paliwo! Gdzie ten zawór jest bo nie spytalem i czy to sie w jakis sposób czyści czy raczej do wymiany. Byłem w sklepie z czesciami to mi facet powiedzial ze nie wie czy nawet robia zamienniki czegos takiego bo chciałem sie dowiedzieć jaki jest koszt takiej czesci! Nie wiem tez gdzie wstawic auto zeby mnie nie ograbili moze jakas podpowiedz kto sie zna na cammon rail i czy jest to jakas powazna usterka..'; jeszcze dodam ze auto bylo podlaczone pod kompa boscha Mam jeszcze profilaktyczne pytanie czy warto dolacpreparat do czyszczenia ukladu paliwowego i wtryskiwaczy moze pomoc?   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/66568-signum-19-cdti-150km/page/2/#findComment-529674 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi