Gość kolasek Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Witam,Zapaliła mi się kontrolka "samochód z kluczykiem" koloru żółtego, sprawdziłem błędy metodą "gaz- hamulec" i okazuje się, że mam problem z błędem ECN 013604 z tego co odczytałem jest to błąd "sygnał sondy lambda 2 - za wysoki" jakieś pół roku temu miałem dokładnie ten sam problem, mechanik podłączył pod urządzenie TECH2 i stwierdził ten sam błąd, po czym wykasował i pół roku było OK.Kontrolka "samochód z kluczykiem" koloru żółtego świeci się tylko po przekręceniu kluczyka do połowy (powinna gasnąć), ale już po odpaleniu samochodu gaśnie i jest wszystko OK, wygląda może to na to, że pojawił się błąd na sekundkę i już błędu nie ma, ale w komputerze zapisało się? czy się mylę?Miał ktoś podobny problem? jak go rozwiązać?Z góry wielkie dzięki.Pozdrawiam   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/68424-ponownie-wyskoczy%C5%82-b%C5%82%C4%85d-ecn-013604/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi