Gość burchu Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam serdecznie drodzy forumowicze pisze po raz pierwszy bo mam taki mały problem. Posiadam OPLA Movano blaszak 2,5 TDCi z roku 2005. Gdy dodaję mu gazu podczas jazdy to słyszę takie zasysanie lub syczenie z silnika ( ale tylko podczas dodawania gazu) przyznam się że też troszkę traci moc przy tym. Co jeszcze zaobserwowałem może to dorbostka ale jednak uważam warto napisać. W poprzednim dniu zauważyłem slad na miejscu postojowym - po otwarciu maski okazło się że to brak płynu w chodnicy - tego płynu brakowało miedzy min. a max. dokładnie połowa. Spotkaliście się z takim przypadkiem syczenia, zasysania powietrza podczas jazdy? Co to może być? pozdrawiam Krzysiek   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/68496-syczenie-zasysanie-powietrza-podczas-jazdy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi