Gość teyo Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Witam jestem nowy i pierwszy raz na forum w razie złego napisanego postu proszę o wyrozumiałość i przeniesienie do odpowiedniego działu, mój problem polega na tym ponieważ chciałbym wymienić radio oryginalne na dedykowaną stację multimedialną tylko mam duży problem bo nie wiem co wybrać żeby wszystko prawidłowo grało i nie było żadnych problemów z listwą can oraz żeby wszystkie funkcję działały nawigacja video audio inne wszystko jak powinno być , pomóżcie co wybrać co jest najbardziej dedykowane do opla insigni kombi zastanawiałem się na tymi modelami radia Nvox Nv 7044 , V&S ver Escluzive, NDX 7100 Basic , ACS 8973 , może znacie lepsze stacje multimedialne , jakie polecacie użytkujecie z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi pozdrawiam   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/68554-stacja-multimedialna-jak%C4%85-wybra%C4%87-opel-insignia/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi