Gość LiveCam Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 A więc, zrobiłem przednie zawieszenie wszystko fajnie wyszło no i w końcu moglimy się zabrać za tył z geometrią . Wyszło, tak jak myśleliśmy jest zły kąt . No oczywiście rozmawiałem z różnymi mechanikami i najzwyczajniej w świecie nie chce im się tego sprawdzać i proponują wymianę całej belki ewentualnie piasty . Osobiście wolałbym tą drugą opcje bo nową kupie za ok.400 zł, a belkę i owszem też za tyle kupię, ale używkę i tego się boję, że bedzie tak samo albo gorzej ... I Pytanie do fachowców ... czy mogę jakoś sprawdzić ewentualnie co jest skrzywione. Czy jest to piasta czy też może cała belka, albo jakieś mocowanie ... ?   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/69063-astra-h-twintop-krzywo-%C5%9Bcieraj%C4%85ca-si%C4%99-opona/page/2/#findComment-556347 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi