Skocz do zawartości

Opel Astra 1 - Opel Astra 1 - nie otwierają sie drzwi od srodka z tylu.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam Opla Astre 1, 99 rok 1,4 16v kombi.
Mam problem gdyż nie otwierają mi się tylne drzwi od środka i lewe i prawe, a od zewnątrz otwierają się z klamki normalnie. Czy miał ktoś podobny problem i wie co z tym zrobić?

https://forum.opel24.com/topic/70981-opel-astra-1-opel-astra-1-nie-otwieraj%C4%85-sie-drzwi-od-srodka-z-tylu/

Kolego poszukaj na drzwiach blokady "na dzieci" czyli przeciw przypadkowemu otworzeniu drzwi od środka - powinna być jakaś naklejka przy przełączniku... :gwizd:

Wiem ale do tej pory nie miałem z tym styczności :) Jutro to zrobie, jesli go znajdę to poruszam nim i zobacze co i jak, ale chyba to jest to :)

Tak zgadza sie panowie tak byla ta blokada :) Dziekuje:)

A powiem tak mam kilka zapytan apro po tego samochodu bo kupilem go i kilka rzeczy mi nie dziala i chaialem zapytaccos jeczcze moge tutaj w jednym temacie czy otworzyc nowy?

Po pierwsze : nie działa mi ogrzewanie z jednej kratki a dokładnie tej nad radiem na kierowce leci powietrze ale zimne z niej a z innych cieplo leci normalnie, co moge z tym zrobic?

Po drugie:

Wyjmowalem fotele i trzepalem je trzepaczka i z jednego tutaj co jest zapinany pas wybilo mi taki wykrzyknik i zacisnelo sie to ale pas moge zapiac, co trzeba z tym zrobic ? Da sie cos czy trzeba kujpic nowy i wymienic ? Wiecie o co mi chodzi , przy np wypadku to wybija i pasy sie dociskaja.

Po trzecie mam problem z radiem ale bede go wymienial wiec to dopiero jak bede mial nowe bo nie wiem czy problem tez bedzie ale mam tak ze po wyjeciu kluczyka wylacza sie i potem trzeba ustawiac od nowa, wiem ze trzeba przelozyc jakis kabel w nim ale nie wiem ktory,?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności