Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Przymierzam się do zakupu Astry III (wersja GTC) z tym oto silnikiem - w każdym bądź razie napewno będzie to silnik benzynowy (1.8 i 2.0 odpada - zaznaczam na wstępie). Mam upatrzone jedno auto. Jest ono z roku 2008 (po lifcie) i posiada ten oto silnik. Mieści się ono w mojej maksymalnej puli przeznaczonej na zakup auta - 20 tys. + opłata recyklingowa+koszt rejestracji , czyli około 20,8 tys.

Wiem, że jest jeszcze mocniejszy motor 1.6 115km i z tego co wiem to w 2008r. był taki montowany, ale czy ta słabsza wersja

1.6 105 km również? Przebieg niby 80 tys. ,potwierdzony książka serwisową prowadzoną do końca i prawie niezużytym wnętrzem pozwalają wierzyć w rzeczywisty przebieg, choć podchodzę do tego z dystansem :P.

Mam pytanie do Was, użytkowników , co sądzicie o tym silniku? Wiem że na różnych forach można trochę poczytać, ale to nie to samo co obcowanie z nim na co dzień :-)

Oczywiście moją obecną Astrę II zostawiam :spoko:

Edytowane przez adrian_gtw

https://forum.opel24.com/topic/71175-zakup-astry-iii-silnik-16-105km77kw/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności