Gość Bolmex Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Witam ponownie wszystkich. Miesiąc temu kupiłem Opla Corsę z 2008 roku. Chciałbym go nieco doposażyć i tu pytania: 1. Lusterka boczne. Mam elektryczne ale nie podgrzewane. Czy wystarczy wymienić wkłady, czy też konieczne jest dorobienie instalacji? Czy podgrzewanie lusterek włącza się razem z ogrzewaniem tylniej szyby? 2. Radio. Mam zwykłe CD 30 a chciałbym wrzucić z MP3. Czy w wersji z MP3 jest port USB? 3. Nagłośnienie. W tej chwili działają mi głośniki tylko w przednich drzwiach a chciabym, żeby z tyłu działały również. Pytanie: Czy radia CD30 i CD30 MP3 są czterokanałowe? Czy instalacja do tylnich głośników jest w standardzie zamontowana, czy też trzeba dociągnąć przewody. W moim poprzednim samochodzie (Punto) wszystko łącznie z głośnikami było zamontowane tylko radio było dwukanałowe. 4. Halogeny przeciwmgielne. Tu chyba najwięcej roboty. Na pewno muszę wymienić przełącznik i oczywiście zamontować same halogeny. Co z okablowaniem?? Czy jest ono w standardzie zamontowane, czy trzeba kłaść kable?? 5. Tempomat. Na forum jest informacja dotycząca Corsy C a ja chciałbym wiedzieć czy wystarczy wymienić tylko manetkę i aktywować funkcję, czy też trzeba jeszcze zamontować jakieś dodatkowe wyposażenie? Dzięki z góry za odpowiedzi. Pozdrowionka dla wszystkich forumowiczów. Błażej Edytowane 29 Czerwca 2015 przez Bolmex   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/72374-kilka-pyta%C5%84-odno%C5%9Bnie-modyfikacji/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi