Gość kauczuk999 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) witam mam opla z 99 1.6 i niestety mam taki problem ze na malych obrotach nie chce wogole gazowac. wciskam pedal w ziemie i mozna powiedziec ze nic sie nie dzieje, rozpedza sie powolutku, i dopiero po chwili zaskoczy i jak z katapulty. wiadomo ze jest to duzy problem na skrzyzowaniach oraz przy wyprzedzaniu glownie. bylem u mechanika, wymienilismy czujki bo mowil ze moze to i przeczyscilismy przepustnice. nie dalo to nic. teraz ma pomysl by ja wymienic. ktos mial taki problem? jak patrzylem na aukcje to dziwne sa te sprzedaze przepustnicy. widzialem za 10 zl widzialem za 60 a na szrocie krzykneli mi podobno za nowa 300 nie wiem czy to sie czyms rozni, moze ktos kto sie zna dalby namiar na jakas w pelnym stanie dzieki za pomoc Edytowane 30 Czerwca 2015 przez kauczuk999   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/72383-przepustnica-problemy-z-przyspieszeniem/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi