Gość Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Witam wszystkich na forum Jestem dumnym posiadaczem prawa jazdy od miesiąca i Astry 3 GTC od tygodnia. Dzisiaj na parkingu podziemnym pod supermarketem podczas wyjeżdżania z miejsca parkingowego uderzyłem tyłem w wózki na zakupy. Uderzenie nie wydawało się silne więc pojechałem do domu. Zderzak po tym puknięciu wygląda tak: To na dole to nie jest pęknięcie wzdłuż tylko światło akurat tak się odbiło na tej fakturze lakieru. Mam parę pytań: 1. Czy da się to jakość wcisnąć z powrotem na miejsce? 2. Czy zderzak jest do wymiany? 3. Ile mniej więcej kosztowałaby naprawa? Dziękuję za pomoc wszystkim dobrym ludziom Pozdrawiam   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/72523-odstaj%C4%85cy-zderzak-po-pukni%C4%99ciu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi