Gość Krokiet18 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Witam. Od pół roku jeżdżę Corsą D z 2011r. Samochód dobrze wyposażony, jednak jestem ciekawy czy jest możliwość dołożenia kilku opcji. Podczas zmiany paneli deski rozdzielczej, kupiłem część z dodatkowymi przyciskami (seryjnie był przycisk do zamykania drzwi i wyłączania poduszki pasażera, teraz są dodatkowe 3, do podgrzewanych foteli i czujników parkowania). Przeszukałem już mnóstwo stron poświęconych corsie i niestety nigdzie nie znalazłem przydatnych informacji. Chciałbym wykorzystać te nowe przyciski. Chciałbym zamontować czujniki parkowania, aktywowane właśnie tym przyciskiem na desce rozdzielczej. Mam aktualnie nieoryginalne czujniki i jestem z nich zadowolony, jednak z racji, że lubie jak coś wygląda, chcę zamontować oryginalne (ASO nie montuje ich poza fabryką). Nie wiem tylko co jest mi potrzebne aby takie coś uzyskać. Drugie pytanie, czy jest możliwe aby podłączyć podgrzewanie foteli pod kolejne dwa przyciski na desce rozdzielczej? Zima za pasem, takie udogodnienie by się przydało, jednak jeśli już mam te przyciski na konsoli może da się je jakoś wykorzystać? Pozdrawiam   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/73769-corsa-d-doposa%C5%BCenie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gawlak Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Nie wiem tylko co jest mi potrzebne aby takie coś uzyskać. auto uszkodzone na czesci z takimi czesciami grzanie foteli rowniez chyba ze masz worek kasy to w ASO opla kupisz nowe czesci ewentualnie kumaty elektryk i nieoryginalne czujniki i maty jakos podlaczy   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/73769-corsa-d-doposa%C5%BCenie/#findComment-609411 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi