Gość matiaskansy Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Witam, posiadam opla vectre b 1.6 16v rocznik 2000 od pewnego czasu a mam problem taki ze gdy jade i silnik jest juz rozgrzany to czasami nie dziala mi pedal gazu , nie ma zadnej reakcji, z poczatku wygladalo to tak ze poprostu musialem jeszcze raz nadepnac na pedal i jechal dalej ale teraz dochodzi do tego ze dziala dopiero po kilku minutach, macie pomysl co to moze byc , dodam ze gdy bylem w serwisie i podlaczali go do kompa to nic nie wyszlo. W dodatku auto caly czas muli , czasami mam tak ze go odpale i dostaje niezlego kopa a po jakis 5 min znowu zaczyna mulić. Mial moze ktos podobne objawy ? Edytowane 6 Marca 2016 przez matiaskansy   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/75375-brak-reakcji-na-pedal-gazu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi