Gość Pati89 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) Paniowie, skoro już macie jakąś praktykę z tymi światłami to podsuńcie dobrą radę : SMILE : Ja mam problem z prawym światłem - taka sama sytuacja: światła po zapaleniu samochodu elegancko się poziomują, po kilku km (nie zawsze ale coraz częściej) gasło prawe światło - wyświelała się migająca kontrolka, zapalały halogeny. Zostały sprawdzone wszystkie wiązki, mechanizmy pozycjonowania, przetwornica była rozbierana dla sprawdzenia. Światło dalej gasło. Mechanik zamienił więc miejscami moduły od świateł. I co się dzieje? Otóż światła świecą prawidłowo, ale błąd wciąż wybija i lampka na konsoli miga. Błędy na komputerze usuwał, ale najwyraźniej znowu się pojawiły. Co z tym fantem zrobić? Edytowane 19 Marca 2017 przez Pati89   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/79027-lewy-xenon-afl-ga%C5%9Bnie-astra-gtc/page/2/#findComment-664541 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi