Gość serviskris Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 (edytowane) Temperatura zewnetrzna jest ok, w ukrytym menu ladowanie jest 14.3v na odpalonym.Ale mam nowy aku w szopie wiec moge zamontowac i sprawdzic. Nowy aku zamontowany ide zaraz sprawdzic op-comem i skasowac bledy. Na forum vectry kolo mial podobne bledy i wyszlo ze cim walniety ponoc fabrycznie wadliwy moze u mnie tez cim do wymiany. Po podlaczeniu opcoma i wejsciu diagnostyka ->2004->astra h->silnik i tu na tablicy zaczynaja sie wyprawiac cuda kontroli wariuja, obrotomierz skacze i temperatura cieczy ruwniez skacze w ukrytym menu to samo dzieje sie po wejsciu w modol cim. Natomiast inne ustawienia moge zmieniac normalnie. Op-com mam z ebay v1.70 kilka dni wczesniej dzialal normalnie. Nagralem filmik moze pomoze zdiagnozowac a i dodam ze podlanczalem dwa interfejsy i na dwuch to samo. Edytowane 1 Grudnia 2017 przez serviskris   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/82045-astra-h-17-cdti-80km-2004-check-engine-i-kilka-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w/page/2/#findComment-681960 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi