Skocz do zawartości

Pytanie dla posiadaczy Zafir z francuskim oprogramowaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Gość slawinek

O ile wiem to w serwisie i byc może ktoś się tym zajmuje prywatnie ale po co?Nie szkoda kaski?Ja mam niemiecki i ju sie nauczyłem ;) a zmienisz na polski i wyjdą jakieś mixy jeszcze mniej zrozumiałe :(

Gość Anonymous

wydaj parę złoty i zmień na polski w roczniku 2003 na 100% się da

[ Dodano: Wto Lut 26, 2008 18:49 ]

tylko jak pojedziesz do aso to poproś o Turecki

Gość Anonymous

a wie ktos moze co oznacza kühlmittel stand, swieci sie po wlonczeniu samochodu lampka check i ten napis, autko mam od paru tygodni i pomalu je rozgryzam. Nastepna sprawa jak jest z wymiana niemieckiego oprogramowania na polski ? Slyszalem ze za pozniej z tym problemy ze wszystko wariuje i ogolnie lepiej zostac przy niemieckiej wersji. A odbiegajac troche od tematu, po przejechaniu ilu tys powinno sie wymienac rozrzad, jedni mowia ze po 50 drudzy ze po 100, inni ze jak mechanik na przegladzie stwierdzi ze tzreba to zorbic ? Pytam bo do zafiry 2.2 taka wymiana nie jest tania. Glownym pytaniem bylo co oznacza to:

kühlmittel stand :roll:

Gość Anonymous

Jeżeli nie chcesz niemieckiego to można go zamienic na angielski - bardziej czytelny. Nad wyświetlaczem są dwa przyciski do ustawień zegara. wciskając je równocześnie( lub inna kombinacja-nie pamiętam) można się dostac do opcji jezykowych.ja miałem język niderlandzki -wcale niezrozumiały-i ustawiłem angielski. w opcjach językowych jest tylko kilka języków, więc bez wizyty w serwisie można ustawic coś pod siebie.

Pozdrawiam!!!

[ Dodano: Sob Mar 01, 2008 17:17 ]

Co do rozrządu jeżeli masz silnik diesla na łańcuszku to wymienia się go dopiero przy znacznym przebiegu-wyraźny hałas. Też chciałem wymieniac rozrząd 2,0 dti ale znajomy z serwisu powiedział, że mam sobie dac spokój, chyba że mam za dużo kasy.