Gość jaco11 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witam mam problem brak świateł wstecznych zaróweczki sprawdziłem nie wiem co jeszcze mógłbym sprawdzić   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gawlak Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 czujnik w skrzyni jest o tym na forum juz troche poszukac   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaco11 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 znalazłem to http://forum.opel24.com/topic/7091-swiatlo-cofania-Astra-F-93-htb-5d/ ale dalej nie wiem gdzie w tej skrzyni jest ten czujnik nie posiadam żadnej instrukcji do SINTRY   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gawlak Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 masz manuala czy automata ?? bo to roznica napiecie na kablach sprawdzales ?? tak kontrolnie pytam uzupelnij profil   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaco11 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 skrzynia manual ? profil uzupełnię   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Troszkę odkurzę temat ale może kiedyś ktoś skorzystaNa fotce zaznaczyłem czujnik wstecznego ( widok wyjętej skrzyni od góry )   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hary1972 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Witam mam problem brak świateł wstecznych zaróweczki sprawdziłem nie wiem co jeszcze mógłbym sprawdzić Może bezpiecznik   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 hary1972 zwróć uwagę że to bardzo stary temat. Odświeżyłem go bo akurat poniewierała mi się fotka w kompie i pomyślałem że komuś kiedyś ułatwi szukanie czujnika.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi