Gość vincencique Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Witam ! Czy ktoś się orientuje, czy czujnik poziomu oleju w zafirze 2.0 dti działa na zasadzie zwarcie, przerwa w obwodzie? Zastanawiam się, czy gdyby zewrzeć piny we wtyczce do czujnika oleju komp nie pokazywałby komunikatu o konieczności sprawdzenia poziomu oleju...   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Witam.W jakim celu ta modernizacja?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vincencique Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Moja Zafka jest po wymianie silnika. Nowa miska olejowa nie ma miejsca na ten czujnik, wiec kabelek od czujnika wisi nie podpiety, co owocuje komunikatem sprawdz poziom oleju po wlaczeniu zaplonu. Komunikat drazni...   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 chyba najlepiej było by przełożyć miskę ze starego silnika.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Witam.Miałem podobny problem.Połączyłem w zwisającym kablu obie żyły z sobą za pomocą drucika.Komunikat się nie pokazuje.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi