Gość mati1661 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam, Na wstępie się przywitam, jestem Mateusz, mam 26 lat i mieszkam w okolicach Przemyśla. Od kilku miesięcy jestem posiadaczem Opla Zafiry B, 2010 rok po lifcie. Wersja silnikowa 1,9 CDTI 120km. Mam problem z niegasnącym oświetleniem kokpitu z przodu i z tyłu. Po włączeniu opcji auto i zamknięciu drzwi światło nie gaśnie. Żeby oszczędzić akumulator, wyjąłem żarówkę z przodu. Jednak gdy dni są coraz krótsze, automaczne włączanie światła się przydaje. Miał ktoś może podobny problem, lub wie jak go rozwiązać? Dodam, że niedawno wymieniałem wiązkę w tylnich drzwiach. Przed wymianą wiązki, światła też nie gasły. Pozdrawiam Mateusz Edytowane 18 Sierpnia 2018 przez mati1661   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/84595-o%C5%9Bwietlenie-wn%C4%99trza-nie-ga%C5%9Bnie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi