Gość KubańczykCK Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Czołem! Koledzy potrzebuję Waszej pomocy bo chciałbym zmienić standardowe radio na coś nowszego. Na co dzień jestem użytkownikiem astry h z roku 2010, z17dth, 101km, kombi. Nigdy nie byłem i nie będę fanatykiem car audio, dlatego nie zależy mi na drogim markowym radiu z laserami, bass boostem czy zmieniającym się podświetleniem. Zależy mi tylko na 2 rzeczach: 1 dobrze działające radio w rozmiarze 1 din z opcją podłączenia np pondrive'a z muzyką w formacie mp3 2 możliwością sterowania radiem i bc za pomocą kierownicy Czytałem różne fora poradniki i o ile 1 punkt raczej nie powinien przynieść kłopotu, to z 2 często pojawia się problem. Linki z pierwszych stron przypiętych tematów już wygasły i ciężko doszukać się porady. Sterowanie które sam odnalazłem na allegro, jest kompatybilne z astrą h do 2008 roku, więc dla mojego modelu odpada. Pamiętajcie, że radio może kosztować nawet i 60zł, nie zależy mi na Pioneer czy Alpine. Ale podpowiedzcie co kupić, żeby nie zrobić z siebie durnia. Liczę na Waszą pomoc!   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/85169-zmiana-cd-30-mp3-na-nowsze-radio/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi