Gość PrzemoMAK Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Witam, mam problem z moją astrą g 1.7 isuzu 2003r. W aucie pali bezpiecznik kierunkowskazów nie mam pojęcia dlaczego. Awaryjne działają normalnie, podmieniałem przekaźniki kierunkowskazów i nic. Gdzieś wyczytałem że przyczyną zwarcia może być czujnik wstecznego ale odpiąłem go i dalej to samo. Wymieniłem też niepotrzebnie manetkę kierunkowskazów. Oczywiście kierunki jak nie działały tak nie działają. Czy ktoś ma pomysł gdzie szukać rozwiązania problemu? Mi już brak pomysłów, a jeździć bez kierunkowskazów niestety się nie da. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Po co tworzyć następny temat jeżeli już takie są? Połączyłem   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/86218-astra-g-problem-z-kierunkowskazami/page/2/#findComment-705755 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi