Gość tomekwarszawa1 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Witam , mam pewien problem posiadam opla astre 2 z silnikiem x16xel , silnik został przełożony do łodzi , wyjeta została również instalacja i usunięte niepotrzebne elementy ,silnik został juz podłączony jednak jest problem z jego uruchomieniem , mianowicie silnik kręci i nie odpala , odpala na plaku czyli problem jest z paliwem przekaźnik wogule się nie włącza , blokuje go immobilizer jednak ten jest podłączony ma zasilanie , mase i linie kodową , dla pewności podmieniłem komp i immo do niego ten sam problem , lampka na liczniku raz świeci raz miga bez rużnicy czy jest podłączony czy nie Proszę o pomoc , sorki jeśli zły dział czy coś jestem nowy .   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/86314-problem-z-immo-silnik-x16xel-wyjety-z-karoseri/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi