Gość kenicraM Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 (edytowane) Cześć wszystkim, posiadam signum 2.0 t z 2003 roku. Mam problem z klimatyzacją. Wymieniłem chłodnice klimatyzacji wraz z osuszaczem. Klimatyzacja został sprawdzona pod względem szczelności i nabita. Ale klima nadal nie rusza. Został podmieniany przekaźnik i panel klimatronika. Pompa klimatyzacji rusza jedynie jak zrobi się styk w miejscu przekaźnika. W op comie pokazywał błąd czujnika jakości czy jakoś tak(ten na podszybiu) czujnik został wymieniony i nadal nic. Po wejściu w sterownik okazało się że klima nie występuje, znajomy mechanik mi to zaprogramował ale po odlaczneiu klemy ponownie pokazało że klima nie występuje więc zaprogramował jeszcze raz i nadal nie rusza. Miał ktoś taki problem?? Już powoli mi ręce opadają, mechanikowi zresztą też. Pozdrawiam i proszę o pomoc. Edytowane 17 Lipca 2019 przez kenicraM   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/86953-klimatyzacja/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi