Gość Yakkow91 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Czołem, Chcę wymienić ramkę wyświetlacza w mojej Astrze H (1.6 hatchback 2009), ponieważ z ramki zeszła mi farba i nie podoba mi się ta sytuacja. W tym celu zakupiłem używaną oryginalną ramkę na Allegro, która będzie pasować do mojej Astry. Jestem totalnym laikiem jeśli chodzi o elektronikę samochodową. Czy wymiana ramki jest prosta nawet dla laika czy lepiej podjechać do zaprzyjaźnionego fachowca? Czy podczas wymiana ramki wyświetlacza potrzebuje odłączyć Radio oraz panele sterowania klimą itp.? Jaki śrubokręt potrzebuje? Jak się do tego zabrać? Rozumiem że AKU musi być odłączony. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/87072-astra-iii-h-wymiana-ramki-wy%C5%9Bwietlacza/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi