Gość laxar Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 (edytowane) Witam. Planuję wymienić radio w Oplu Corsie C, który aktualnie posiada odbiornik CD 30, na Pioneer MVH-S110UBW. Wiem że potrzebuję ramki - przejściówki z 2 DIN na 1 DIN. Czy oprócz tego jest mi coś potrzebne? Starałem się trochę zorientować w temacie poprzez oglądanie filmów na YouTube, i widziałem tam jakieś inne przejściówki, przełączanie kabelków itp., a nie mam pewności co powodują tego typu konkretne akcje (jestem zupełnie zielony w takich działaniach i w terminologii z nimi związanymi), i nie potrafię przez to określić czy jest mi to potrzebne. Przykładowo: gasnąca data na wyświetlaczu spowodowana wymianą radia nie jest dla mnie problemem. W Corsie B po wymianie radia miałem już taką przypadłość i nie płakałem. Ale gdyby miało dziać się coś poważniejszego, lepiej się spiąć i zrobić coś żeby było dobrze. Edytowane 21 Września 2019 przez laxar   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/87635-zmiana-z-cd-30-na-pioneer-mvh-s110ubw/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi