Gość bucekxdd Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Witam!posiadam Zafirę B z 2009r., wersja BiXenon AFL i mam problem..Chciałem ustawić światła dzienne na Wersje 5, wszystko ładnie pieknie, w dzień były „dzienne” z przodu, z tylu nie było nic. Jeździłem tak dosłownie dzień i wyjeżdżając w nocy, kiedy czujnik wykrył i „włączył” normalne światła wyskoczył błąd z drogowymi : „Przerwany obwód światła drogowego lewego/prawego”. Lampy świecą normalnie, żarniki są nowe, długie świecą chwilkę po czym gasną, słychać jak przesłona się uruchamia.Wcześniej świeciły normalnie, więc chciałem wrócić do poprzedniego ustawienia świateł dziennych, lecz w OpComie mogę programować tylko na AstreH.Ktoś wie w czym problem lub miał podobnie? Proszę o pomoc   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/87747-b%C5%82%C4%85d-%E2%80%9Eprzerwany-obw%C3%B3d-%C5%9Bwiat%C5%82a-drogowego-lewegoprawego%E2%80%9D-zafira-b/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi