Gość Jonny1000 Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Witam, zauważyłem ostatnio dziwne działanie elektroniki w mojej merive. Zdaża się to co któryś raz jak odpalam auto a dokładniej po włożeniu i przekręceniu kluczyka. Wszystkie klawisze z kierownicy tj do sterowania radia jak i kierunkowskazy działają z opóźnieniem. Np. Gdy zmieniam radio lub daje głośniej to reakcja jest po 2s. To samo dzieje się jak włanczam kierunkowskaz, lampa miga nie w tym tempie co słychać odgłos wewnątrz A po wyłączeniu się migającej lampki jeszcze 2s slychac odgłos w aucie. Nie wiem czym to jest spowodowane i dlaczego raz na jakiś czas tak się zdaża. Może ktoś z was miał taki przypadek i wie czy może być spowodowany?   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/87758-op%C3%B3%C5%BAnienie-dzia%C5%82ania-elektryki/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi