Gość Gutek890505 Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Witam, przymierzam się do wymiany pierścieni i uszczelniaczy w mojej astrze, powód to branie oleju około 4,5 l na 10tysiecy i po odpaleniu zimnego silnika kopci z wydechu, gdy się nagrzeje wszystko jest ok. O czym pamiętać biorąc się za taki zabieg, wiem że planowanie głowicy, uszczelka pod głowice, pasek rozrządu (kaplet wymieniany 10tysiecy km temu), uszczelniacze zaworowe i pierścienie, czy coś jeszcze??? Wiadomo weryfikacja panewek i turbo, przez mechanika itp cena jaką usłyszałem za robocizne to 800zł, jaka będzie cena części do tego zabiegu Bo pewnie o czymś nie wiedziałem, co trzeba wymienić dodatkowo, jakie pierścienie będą najlepsze ?? Z góry dziękuję.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/87808-astra-h-20turbo-200km-z20ler-wymiana-uszczelniaczy-i-pier%C5%9Bcieni/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi