Gość arkonosze Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Cześć, mam do sprzedania kilka nowych części do silników A28NET/A28NER z insigni opc. Niestety jakiś czas temu w mojej insigni pewna korba postanowiła się rozerwać Auto po regeneracji rozrusznika, z nowym rozrządem itd. Na szczęście udało mi się kupić cały nowy silnik w ludzkich pieniądzach i przeszczepić do niego ze starego hybrydową turbosprężarkę, kolektor z większym wytryskiwaczami (nadal kocham ten samochód mimo wszystkich przygód xD) W związku z powyższym mam do sprzedania nowe części takie jak: - turbosprężarka - kolektor dolotowy z wtryskiwaczami i przepustnicą Również do sprzedania mam cały silnik: -głowice -rozrząd (przejechane może 5kkm - mogę podesłać więcej zdjęć, na któych widać brak jakiegokolwiek zużycia na ślizgach) -kolektory wydechowe -cewki zapłonowe -blok silnika (o dziwo oprócz dziury gładź cylindra jest idealna) W razie pytań proszę o pisanie a najlepiej o telefon 782-128-937. Pozdrawiam Arek z Wrocławia   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/87976-sprzedam-cz%C4%99%C5%9Bci-insignia-opc-a28neta28ner/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi