Gość qrko Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Witam. Tak jak w temacie, padło mi podświetlenie znacznej części kokpitu oraz piszczek włączonych świateł. Działa natomiast podświetlenie stanu licznika, lewej konsoli sterowania światłami oraz piszczek pozostawionego wsadzonego klucza. Ktoś wie czy padnięte rzeczy to jeden obwód i jeżeli tak to na którym bezpieczniku działa? Jeżeli nie to nie wiem czy to może być przyczyną ale pewnego ranka kilka tygodni temu miałem szron na szybie wewnątrz samochodu, zdrapałem go na tapicerkę nad kierownicą i ile się dało zgarnąłem ręką ale troszkę tej wilgoci siłą rzeczy pospływało do szczelin w tapicerce. Ktoś ma jakiś pomysł?   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/89154-pad%C5%82o-pod%C5%9Bwietlenie-zegar%C3%B3w-konsoli-centralnej-oraz-piszczek-w%C5%82%C4%85czonych-%C5%9Bwiate%C5%82/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi