Gość Kapiszonowiec Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Dzisiaj zauważyłem, że po wyłączeniu silnika i wyjęciu kluczyka, zegary tak jak zwykle idą w dół, zazwyczaj od razu wychodzę z auta i nie patrzę na zegary. Dzisiaj posiedziałem dłużej i zauważyłem, że jak już opadną zegary to chwilę później oba(prędkościomierz, obrotomierz) w tym samym czasie tak bardzo szybko idą w dół "do 0" i zatrzymują się równo przed pierwszą "kreską" Wcześniej po wyjęciu kluczyka są na pierwszej kresce, a więc ich przeskok to jakieś 2 mm. Czy to jest normalne takie "zerowanie" wskazówek? Akumulator OK, auto normalnie zapala nic nie tyka przy odpalaniu.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/90709-corsa-d-dziwne-zachowanie-zegar%C3%B3w-po-wy%C5%82%C4%85czeniu-silnika/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi