Gość gryzli167 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 (edytowane) Witam forumowiczów. Kupiłem miesiąc temu insignie 2013 polift. Jakieś 2 tyg temu zaczeła mi sie świecić kontrolka od kontroli trakcji. Podejrzewam że w tym samym czasie(odkryłem to tydzień temu) światla stop właczają sie po bardzo mocnym wcisnieciu hamulca. Po usunieciu błędu diagnostyką pojawia się znowu po kilkukrotnym wciśnieciu pedału hamulca. Zamówiłem i wymieniłem dzisiaj u mechanika czujnik położenia hamulca ale jest to samo. Błąd jaki się wyświetla to c0161 (obwód wylacznika ukladu zapobiegajacego blokowania sie kół w czasie hamowania). Prosze o pomoc w czym może byc problem. Moze akurat ktos mial podobny problem. Pozdrawiam Edytowane 2 Marca 2021 przez gryzli167   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/91934-insignia-problem-ze-%C5%9Bwiat%C5%82ami-stop-i-kontrol%C4%85-trakcji/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi