Gość Sid. Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 W dniu 27.03.2021 o 19:18, wesol napisał: Nie ma takich płynów co wywala sądzę z pierścieni w zasadzie z rowków. A uszczelniacze zaworowe to już na sto procent się nie naprawia jabguma raz że jest wytarta to jeszcze stwardniała. Ależ oczywiście że są. Tylko trzeba wykonać to w sekwencji podanej i dokładnie. Dla wciąż snujących dylematy, że to nie działa, że to rozszczelnia silnik i takie tam, są odpowiednio wykonane całe czyszczenia silnika i pokazane z rozpoczęciem nawet na hamowni i po zakończeniu procesu oczyszczania ponownie odrazu na hamowni kończone i dokumentowane. Tak więc jest, działa i nie jest to żaden marketing ani nikomu nikt pieniędzy nie zabiera - jak to niektórzy mówią ( mi też tak się wydawało, jak chciałem pochytrzyć na chemii i nie robiłem pełnego procesu płukania)   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/92045-branie-oleju-a-p%C5%82ukanka/page/2/#findComment-737119 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi