Gość Milkun Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Witam, zastanawiam się nad zakupem samochodu Opel Meriva A w wersji poliftowej (2007-2009) z silnikiem wysokoprężnym 1.7 CDTI generującym moc 100 KM. Chciałbym uzyskać od was, użytkowników tego samochodu opinii na temat tego modelu, jakie są pozytywy, a jakie negatywy - jakich awarii mogę się w tym samochodzie spodziewać, jak to wygląda kosztowo. Najbardziej nurtuje mnie układ paliwowy tego samochodu - słyszałem wiele opinii, że jak dostanie "słabego" paliwa, to lubi odmówić posłuszeństwa, że ten układ zasilania przez to wysiada, czy to prawda? Jakie są wasze wrażenia i doświadczenia z tym konkretnym modelem samochodu? Polecilibyście czy nie? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/92514-opinie-o-samochodzie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi