Gość Qbixolus Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 (edytowane) Witam serdecznie. W mojej Corsie easytronic pojawiają się problemy z wchodzeniem na 3 bieg. Rusza, odpala, wszystko gra tylko między 2 a 3 ciągnie go pod 4,5k obrotów i muszę niestety ręcznie wrzucać 3 bieg. Magik z komputerem wyczytał mi takie błędy na skrzyni: p1726,p1725,u2105,u2107,u2108. Uprzedzając pytania, błąd "F" pojawił mi się raptem 2 razy jak po przesiadce z manualną zapomniałem przełączyć skrzynię w tryb N przy gaszeniu silnika. Odkąd się pilnuje to ten błąd nie występuje. Auto odpala, rusza, jeździ na wstecznym. Czy ktoś z was mógłby mi wyjaśnić co te błędy oznaczają i co muszę wymienić żeby skrzynia działała prawidłowo. Edytowane 14 Stycznia 2022 przez Qbixolus   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/93985-corsa-c-10-2004-easytronic-kilka-bledow/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi