Gość OgMessage Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Witam, od niedawna jestem nowym posiadaczem Opla Astry H (2005r). Postanowiłem wejść w temat dorobienia AUX’a do mojego samochodu (RADIO CD30) Bylem dzisiaj w ASO u elektromechanika, który powiedział mi, ze nie mam złącza aux z tylu radia i trzeba będzie to dorabiać, ale on nie jest pewny czy jest taka opcja (wyciągnął tylko radio i popatrzył na piny stwierdzając ze mogę nie mieć wiązki do auxa) Pytanie brzmi - czy jest opcja dorobienia tej wiązki? Czy tego auxa podpina się pod jakąś kostkę z tylu radia?(jestem totalnie zielony w tych tematach i nie wiem nic) Czy jeżeli uda się dorobić wiązkę aux, to czy będę musiał przeprogramowywac radio pod opcje aux? W ASO powiedzieli mi ze jeżeli mam kody to koszt wiazki to 250 i przeprogramowania kolejne 250.. nie uśmiecha mi się wrzucać w ten temat 500 zł bo za to mam nowe lepsze radio.. co o tym sądzicie? wiem, że temat jest stary jak świat i przez forum już przerabiany, jednak nie znalazłem tam dokładnej odpowiedzi na moje pytania   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/94289-opel-astra-h-aux/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi