Gość fix19 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Witam , Stałem się szczęśliwym posiadaczem Opelka, Astra g Bertone Cabrio . Auto miało miało niesprawną klimatyzację (manual). Byłem w serwisie klimatyzacji, diagnoza --> chłodnica dziurawa ja sito. Kupiłem nowa i wymieniłem ale podczas demontażu byłem bardzo zdziwiony ponieważ wentylator klimatyzacji jest na przedzie ale nie był nigdzie podłączony. Rozebrałem wszystko łącznie z przednim pasem nie mam nigdzie przewodu do podłączania tego wentylatora. Sprawdziłem wiązkę czy poprzedni właściciel nie zrobił jakiegoś psikusa i nie obciął przewodu ale wszystko wygląda na nie uszkodzone. Gdzie jeszcze szukać tego podłączania? raczej powinno być skoro jest wentylator ? Co sądzicie? do chłodnicy wody wentylator jest podłączony do kopułki po stronie kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/94314-brak-zasilania-przewodu-wentylatora-klimatyzacji/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi