Gość Sammel Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Niestety z tego co testowałem, ten model radia ( DVD100NAvi) posiada ubogie rozwiązanie modułu BT, które pozwala tylko na podpięcie telefonu i zamienia nasze car audio w zestaw głośnomówiący. Nie pozwala natomiact na strumieniowanie audio z urządzenia przenośnego. Czy ktoś z Was montował już jakiś dodatkowy moduł BT dla multimediów? Jeżeli tak jaki? Na aledrogo nie znalazłem modułów dedykowanych do DVD100, ale z tego co wiem radio to jest combem radia dvd90 + zmieniarka, więc teoretycznie moduł od DVD90 powinien pasować. Do 90 urządzeń jest sporo. Ale że teoria i praktyka nie chodzą nigdy tymi samymi drogami, stąd moje pytanie. Pozdrawiam   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/95580-opela-antara-dvd-100-navi-modu%C5%82-bluetooth-a2dp-do-radia/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi